Almond and blueberry breakfast muffins
TM6 TM5 TM31

Almond and blueberry breakfast muffins

4.0 (326 ocen)

Składniki

  • 260 g blanched almonds
  • 30 g coconut flour
  • 2 tsp gluten free baking powder
  • 1 pinch salt
  • 3 eggs
  • 60 g monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)
  • 120 g milk of choice (see Tips)
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 1 ½ tsp natural vanilla extract
  • 125 g frozen blueberries

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
884.9 kJ / 210.7 kcal
Białko
7.1 g
Węglowodany
4.6 g
Tłuszcz
18.1 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Błonnik
3.3 g
Sód
93 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy