Almond and blueberry breakfast muffins

Almond and blueberry breakfast muffins

3.9 398 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
12 portions

Składniki

  • blanched almonds
    260 g
  • coconut flour
    30 g
  • gluten free baking powder
    2 tsp
  • salt
    1 pinch
  • eggs
    3
  • monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)
    60 g
  • milk of choice (see Tips)
    120 g
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • natural vanilla extract
    1 ½ tsp
  • frozen blueberries
    125 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 93 mg
Białko 7.1 g
Kalorie 884.9 kJ / 210.7 kcal
Tłuszcz 18.1 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Węglowodany 4.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...