Urządzenia i Akcesoria
Teriyaki sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
28 portions
Składniki
-
fresh ginger peeled and cut into thin slices15 g
-
garlic clove1
-
mirin50 g
-
water200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
soy sauce100 g
-
brown sugar150 g
-
cornflour3 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
261.8 mg
Białko
0.2 g
Kalorie
106.6 kJ /
25.4 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
6.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 min
Satay sauce
15 min
Korean marinade
40 min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1 godz.
Cha gio (spring rolls)
55 min
Char siu bao pork buns
6 godz. 35 min
Teriyaki chicken thighs
2 godz. 10 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 godz.
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1 godz.
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min