
Urządzenia i Akcesoria
Flammkuchen mit Kürbis, Birne und Schinken
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
Flammkuchenteig
-
Wasser kalt100 g
-
Eidotter1
-
Salz½ TL
-
Weizenmehl, glatt200 g
-
Olivenöl20 g
Belag und Fertigstellung
-
Rosmarin, frisch Nadeln abgezupft1 Zweiglein
-
Thymian, frisch Blättchen abgezupft5 Zweiglein
-
rote Zwiebeln2
-
Hokkaidokürbisfleisch150 g
-
Birne1
-
Radicchio klein1
-
Olivenöl (20 g)2 EL
-
Rohrohrzucker1 TL
-
Salz1 TL
-
Sauerrahm100 g
-
Crème fraîche100 g
-
Eidotter1
-
geräucherter Schinken in Scheiben100 g
-
Ziegenfrischkäse in Scheiben100 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
577 kcal /
2414 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
35 g
Węglowodany
47 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Sód
792 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® Rockstar Paul
5 Przepisów
Austria
Austria