Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 200 - 400 g de poro, en rebanadas
- Wartości odżywcze
- na 100 gramos
- Kalorie
- 119 kJ / 28 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada fresca de quinoa
25 min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 min
Quinoa con ejotes
30 min
Ensalada César con kale, arúgula y salmón
45 min
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1h
Sopa de chícharo y menta
20min
Huevos medios duros (2 piezas)
20min
Apio al vapor (200-400 g) en cestillo
30 min
Pasta con pesto de arúgula
30 min
Zanahorias baby al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Manzanas al vapor (200-400 g) en cestillo
20min