Urządzenia i Akcesoria
Poro al vapor (200-400 g) en cestillo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
200 gramos
Składniki
-
500 g de agua
-
200 - 400 g de poro en rebanadas
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramos
Sód
5 mg
Białko
2 g
Kalorie
119 kJ /
28 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCCIÓN AL VAPOR
80 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Escalopas de pavo al vapor
25 min
Duraznos al vapor (500 g) en Varoma
20 min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 min
Apio nabo al vapor (500-800 g) en Varoma
Brak ocen
Poro al vapor (500-800 g) en Varoma
30 min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Nabos al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Concentrado de caldo de verdura
50 min
Puré de betabel
1 godz.
Membrillos pochados con biscottis de almendra
1 godz. 50 min
Ensalada de lentejas y berros
1 godz. 25 min
Fetuccine de zanahoria y calabacita al vapor
35 min