Carne picante con pera dulce

Carne picante con pera dulce

4.8 5 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 porciones

Składniki

  • 40 g de aceite de oliva
  • 4 diente de ajo
  • 500 g de carne de res para guisar en cubos (2 cm)
  • 60 g de cebolla cambray
  • 60 g de salsa de soya
  • 20 g de aceite de ajonjolí
  • 2 cdas de azúcar mascabado
  • ½ cdita de hojuela de chile seco
  • 1 cdita de jengibre seco en polvo
  • 1 cdita de esencia de vainilla
  • 2 cdas de pasta de chile coreano
  • 125 g de pera peladas, cortadas en trozos (2 cm)
  • de perejil picado (para decorar)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 1428.1 mg
Białko 20 g
Kalorie 1400.4 kJ / 334.7 kcal
Tłuszcz 20.4 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Węglowodany 18.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...