Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 vejce
- voda, na ponoření sáčků
- 150 gramů zeleného chřestu, oloupaného (o délce max. 14 cm)
- 2 polévkové lžíce olivového oleje
- 2 stroužky česneku, drceného
- 1600 gramů vody (přibližně)
-
30
gramů citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
lub 1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové) - sůl, na ochucení
- pepř černý, mletý, na ochucení
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 550 kJ / 132 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 81 mg
Alternatywne przepisy
Hovězí Stroganoff
1 Std.
Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik
2 Std. 10 Min
Zelené fazolky s tymiánem
1 Std. 10 Min
Pomerančový dresink s kari
5 Min
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1 Std. 20 Min
Špagety s chřestovou omáčkou
55min
Citrónové kuře s chřestem
40 Min
Chřest s ředkvičkami a vaječným vinaigrette
40 Min
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2 Std. 45 Min
Béarnská omáčka
20 Min
Salát z květáku a brokolice, medový dresink, slunečnicová semínka
30 Min
Crêpes Suzette (palačinky podle Suzette)
35 Min