Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
TM6

Sous-vide chřest s pošírovanými vejci

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 4 vejce
  • voda, na ponoření sáčků
  • 150 gramů zeleného chřestu, oloupaného (o délce max. 14 cm)
  • 2 polévkové lžíce olivového oleje
  • 2 stroužky česneku, drceného
  • 1600 gramů vody (přibližně)
  • 30 gramů citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
    lub 1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové)
  • sůl, na ochucení
  • pepř černý, mletý, na ochucení

Wartości odżywcze
na 1 porci
Kalorie
550 kJ / 132 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
2 g
Tłuszcz
10 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
0.5 g
Sód
81 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy