Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Náplň
- 200 gramů bílého zelí, nakrájeného nahrubo
- 100 gramů mrkve, na kousky
- 200 gramů vepřového masa, plece, plátků, na kousky
- 3 stroužky česneku
- 3 čajové lžičky sójové omáčky
- 5 snítek pažitky, nasekané
- 5 stonků čerstvé petržele
- 20 gramů Jidášova ucha, sušeného, namočeného předem na 1-2 hodiny
- 20 gramů rýžových nudlí
- 500 gramů vody
Závitek
- 16 kusů rýžového papíru
- 50 gramů oleje na smažení
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1286 kJ / 308 kcal
- Białko
- 15.5 g
- Węglowodany
- 27.5 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zeleninové jarní závitky
2 Std. 10 Min
Kuře po asijsku s citrónovou omáčkou
35min
Kořeněné kuličky s čínskými nudlemi
1h 30min
Mokao
24hod. 25min
Falafel v pita chlebu (r’gaif) s omáčkou tahini
1h 25min
Koláč "Fialová kráva"
5h
Steaková omáčka
25min
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20min
Pad thai
45 min
Indické kuře v jogurtu
1 godz.
Kuřecí Pad Thai
20min
Bramboráky se zelím a slaninou
20min