Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Hořčicová omáčka s medem
-
75
gramů hrubozrnné hořčice
lub 75 gramů hořčice - 1 polévková lžíce bílého vinného octa
- 75 gramů medu
- ¼ čajové lžičky mořské soli
- 2 špetky mletého černého pepře
Vejce
- 400 gramů vody
- 10 vajec střední velikosti
- 150 gramů kostičky z bílého pečiva, sušené, na kousky
- 400 gramů uzeného lososa, na kousky
- 10 gramů čerstvé petržele, jen lístky
- ¼ čajové lžičky mořské soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- rostlinný olej, na smažení (cca 1,5 litru)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1054 kJ / 252 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 10.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
30 min
Mexické empanadas plněné hovězím masem
1h 50min
Pražská omeleta
35 min
Perníkový knedlík se švestkovou omáčkou
55min
Kuřecí stehenní řízky v satay omáčce
35 min
Losos s mangovou omáčkou, fazolovými lusky a mrkví
1h
Portugalská zelená vejce
Brak ocen
Mandarinkové amarouny
2 Std. 25 Min
Zeleninové chipsy pečené v troubě
Brak ocen
Krekry z ovesných vloček
35 min
Müsli smoothie se sušenými meruňkami
12 Std.
Waldorfský salát na čekankových listech
30 min