Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Hořčicová omáčka s medem
-
75
gramů hrubozrnné hořčice
lub 75 gramů hořčice - 1 polévková lžíce bílého vinného octa
- 75 gramů medu
- ¼ čajové lžičky mořské soli
- 2 špetky mletého černého pepře
Vejce
- 400 gramů vody
- 10 vajec střední velikosti
- 150 gramů kostičky z bílého pečiva, sušené, na kousky
- 400 gramů uzeného lososa, na kousky
- 10 gramů čerstvé petržele, jen lístky
- ¼ čajové lžičky mořské soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- rostlinný olej, na smažení (cca 1,5 litru)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1054 kJ / 252 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 10.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Křehký koláč s tuňákem, čerstvým sýrem a rajčaty
50min
Portugalská zelená vejce
Brak ocen
Vánoční dort se sněhovými vločkami
Brak ocen
Placky z bílého chleba s malinovou omáčkou (bez cukru)
1h 10min
Profiterolky s hráškovým krémem
2h
Piškot se srdíčkem
3h
Paštika s tuňákem a lososem
12h 10min
Krevetové lupínky
Brak ocen
Hamburger s trhaným vepřovým masem a pikantní omáčkou
28h 15min
Hovězí pupek s houbovým karamelem a nakládanou cibulí
49hod. 5min
Třímlékový dort
3h 10min
Vrstvený dort s jahodami a šlehačkou
2 godz. 15 min