Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 fette biscottate
- 30 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 100 g di fragole, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di fragole a pezzi + q.b.
- 30 g di vino bianco
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
-
250
g di formaggio fresco spalmabile
lub 250 g di caprino - 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2175 kJ / 520 kcal
- Białko
- 16.4 g
- Węglowodany
- 19.9 g
- Tłuszcz
- 41.1 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1h 10min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1 godz. 30 min
Ananas al rum a Cottura Lenta
2h 40min
Aperitivo agrodolce (TM6)
10 min
Fragole sottovuoto con salsa al cioccolato bianco
2小时
Focaccia al pesto
3sa 40 dk
Focaccia caprese
3h 30min
Focaccia integrale con melanzane e pancetta
3 Std. 20 Min
Pizza Gourmet nera con porri, stracchino e gamberetti
3 Std. 20 Min
Panna cotta al melone
4小时 15 分钟
Pesche sottovuoto con crema alle nocciole
2小时
Focaccine con cipolle caramellate
3sa 40 dk