Rose al farro e vaniglia

Rose al farro e vaniglia

4.0 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

  • 130 g di latte intero
  • 55 g zucchero
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 250 g di farina di farro
  • 50 g di farina tipo 00
  • 80 g di burro a pezzi
  • 1 uovo medio
  • 1 stecca di vaniglia i semini
    1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
  • 1 pizzico di sale
  • 1250 g di acqua
  • 30 g di succo di limone

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 20.8 mg
Białko 8.6 g
Kalorie 1391.2 kJ / 332.5 kcal
Tłuszcz 13.3 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 7.6 g
Węglowodany 45.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...