Urządzenia i Akcesoria
Syrop cytrynowo-ziołowy
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
1 Cały przepis
Składniki
-
20 - 30 g melisy cytrynowej, świeżej tylko liście
-
10 - 15 g tymianku, świeżego (opcjonalnie) tylko liście
-
300 g korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry
-
3 cytryn obrane, bez białych błonek, pokrojone na kawałki
-
600 g wody
-
500 g cukru
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Cały przepis
Białko
1 g
Kalorie
8938 kJ /
2133 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
515 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
WZMOCNIENIE ODPORNOŚCI
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Napar jabłkowy
40 Min
Syrop imbirowy
2 Std.
Piwo imbirowe
25 Std. 30 Min
Biscotti z migdałami i gruszki w syropie
4 Std. 50 Min
Zimowy poncz
20 Min
Syrop imbirowy
1 Std. 45 Min
Cynamonowe gwiazdki
55 Min
Napój imbirowy
10 Min
Multiwitaminowy shot warzywny
20 Min
Sok z ciemnych winogron
40 Min
Napój cytrynowy na ciepło
10 Min
Imbirowo-kurkumowe shoty na odporność
10 Min