Urządzenia i Akcesoria
Syrop cytrynowo-ziołowy
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
1 Cały przepis
Składniki
-
20 - 30 g melisy cytrynowej, świeżej tylko liście
-
10 - 15 g tymianku, świeżego (opcjonalnie) tylko liście
-
300 g korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry
-
3 cytryn obrane, bez białych błonek, pokrojone na kawałki
-
600 g wody
-
500 g cukru
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Cały przepis
Białko
1 g
Kalorie
8938 kJ /
2133 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
515 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
WZMOCNIENIE ODPORNOŚCI
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Konfitura z zielonych pomidorów
1 godz. 30 min
Przyprawa grillowa z wędzoną papryką do ryb
5 min
Syrop imbirowy
2 godz.
Jogurt z borówkami
13 godz.
Cukier miętowy
40 min
Syrop imbirowy
1 godz. 45 min
Lody lawendowe
10 godz. 50 min
Miód imbirowy
10 min
Sok pomidorowy z bazylią
10 min
"Miód" z mniszka lekarskiego
3 godz. 20 min
Sorbet jagodowy z miętą
30 min
Kuloodporna kawa
10 min