
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 - 30 g melisy cytrynowej, świeżej, tylko liście
- 10 - 15 g tymianku, świeżego, tylko liście (opcjonalnie)
- 300 g korzenia imbiru, świeżego, pokrojonego w 2 mm plastry
- 3 cytryny, obrane, bez białych błonek, pokrojone na kawałki
- 600 g wody
- 500 g cukru
- Wartości odżywcze
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 8938 kJ / 2133 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 515 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3 g