
Urządzenia i Akcesoria
Budapester Wurstsalat
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
roter Paprika in Stücken150 g
-
Essiggurkerl50 g
-
Mayonnaise100 g
-
Naturjoghurt100 g
-
Tomatenmark30 g
-
Essig20 g
-
Paprikapulver, edelsüß1 TL
-
Paprikapulver, rosenscharf1 TL
-
Wurst (z.B. selbst gemachte Geflügelwurst)250 g
-
Salz zum Abschmecken
-
Pfeffer, frisch gemahlen zum Abschmecken
-
Schnittlauch, frisch in Röllchen¼ Bund
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
455 kcal /
1903 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
41 g
Węglowodany
7 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Sód
1061 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Wurst & Co
20 Przepisów
Austria
Austria