Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de queso parmesano, en trozos
- 60 g de echalote
- 100 g de poro, la parte blanca en trozos
- 55 g de mantequilla
- 15 g de aceite de oliva
- 320 g de arroz para risotto, tipo Arborio o Carnarolli
- 90 g de vino blanco
- 630 g de agua
- ½ - 1 cdita de sal fina
- 1 ½ cditas ralladura de limón verde
- Wartości odżywcze
- na 4 porciones
- Kalorie
- 9000 kJ / 2143 kcal
- Białko
- 57 g
- Węglowodany
- 283 g
- Tłuszcz
- 79 g
- Błonnik
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de jitomate
30min
Risotto con calabaza y tocino
25 min
Keppe charola
1h 40min
Risotto de calabacitas y espárragos
45min
Keppe de quinoa
1h
Risotto de calabacita
25 min
Kipe charola
1h 30min
Risotto con parmesano
30min
Risotto al vino tinto
25 min
Boeuf burguignon
1h 10min
Pappardelle al limón
45min
Salmón con risotto de hinojo
25 min