Risotto con poro y limón
TM5

Risotto con poro y limón

4.4 (11 ocen)

Składniki

  • 40 g de queso parmesano, en trozos
  • 60 g de echalote
  • 100 g de poro, la parte blanca en trozos
  • 55 g de mantequilla
  • 15 g de aceite de oliva
  • 320 g de arroz para risotto, tipo Arborio o Carnarolli
  • 90 g de vino blanco
  • 630 g de agua
  • ½ - 1 cdita de sal fina
  • 1 ½ cditas ralladura de limón verde

Wartości odżywcze
na 4 porciones
Kalorie
9000 kJ / 2143 kcal
Białko
57 g
Węglowodany
283 g
Tłuszcz
79 g
Błonnik
8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy