![Pan de cocoa Pan de cocoa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/60C40843-A6D6-4983-A8CF-7E3E18FCAD61/Derivates/83327D41-FCB0-47AB-AE98-37D19B686B77.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 325 g de agua
- 20 g de levadura prensada fresca
- 40 g de cocoa en polvo
- 60 g de azúcar
- 500 g de harina, y un poco más para espolvorear
- 1 cucharadita de sal
- 90 g de chispas de chocolate amargo
- 90 g de arándanos deshidratados
Para el horno (cocción)
- 200 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 10879 kJ / 2603 kcal
- Białko
- 61.75 g
- Węglowodany
- 498.44 g
- Tłuszcz
- 40.21 g
- Błonnik
- 31.28 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de caja integral
1 Std. 40 Min
Strudel de salchicha y uvas
1h 30min
Rosca de reyes
3 Std.
Buñuelos de feria con miel de guayaba y piloncillo
55 min
Pan de canela
3 Std.
Pan de muerto
3 Std.
Cocoles de anís
1 Std. 50 Min
Pastel imposible al Varoma
6h
Bollitos de mantequilla
1 Std. 40 Min
Bisquets
40p
Bolillos caseros
1 Std. 40 Min
Pan de caja con ajonjolí
2h