![Par de mimosas Par de mimosas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/31E1CA33-D1DE-47AF-B4B1-C97135E694D9/Derivates/4f64c2a0-26d5-43b8-b48e-9a49987ff6f8.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bellini de durazno y mandarina
- 165 g de duraznos, en trozos
- 250 g de jugo de mandarina, recién exprimido
- 30 g de azúcar
- hojas de hierbabuena, para decorar
Cremosos de frutos rojos
- 220 g de frutos rojos variados, congelados
- 45 g de azúcar
- frutos rojos variados, frescos, para decorar
- 1500 g de vino espumoso, prosseco o champaña
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 743 kJ / 177 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Agua de melón y guayaba
10 min
Jugo integral de zanahoria
5min
Jericallas
5hod.
Malteada de Vainilla, Plátano y Café
5min
Agua de guanábana
15 Min
Agua de avena y manzana
5min
Banana split en malteada
30 min
Filete de res con dos salsas
40min
Mochi ice cream
1h
Limonada
5min
Agua de Horchata
10 min
Nieve de guanábana y mango
5hod.