Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- unt, pentru uns
- 50 g parmezan, tăiat bucăți
Polenta
- 180 g mălai fin
- 700 g apă
- 1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l)
- 20 g unt
Ratatouille
- 2 căței de usturoi
- 100 g ceapă, sferturi
- 25 g ulei de măsline
- 200 g ardei gras galben sau portocaliu, tăiat fâșii (5 mm)
- 200 g dovlecel, tăiat felii (3 mm)
- 250 g vinete, tăiate cuburi (1.5 cm)
- 300 g roșii, tăiate sferturi
- 1 priză zahăr
- 1 lingură ierburi de Provence, uscate
- 1 linguriță sare de mare
- ¼ linguriță piper negru măcinat
- 250 g cremă de brânză
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1834 kJ / 438 kcal
- Białko
- 8.8 g
- Węglowodany
- 31.9 g
- Tłuszcz
- 30.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Piept de pui pizzaiola
55min
Musaca de linte
2 Std. 20 Min
Salată de legume coapte cu sos de caju
2 Std. 45 Min
Tartă cu pere și cremă de migdale
1 Std. 30 Min
Frittata cu cartof dulce, păstârnac și broccoli
55min
Țelină pané cu sos de iaurt și ierburi aromate
1 godz.
Smoothie de zmeură cu semințe de chia, la bol
10min
Penne cu mazăre, ciuperci și speck
30 min
Lasagna cu Ragu de legume
1h 10min
Clătite din morcovi, cu sos de roșii
1 godz.
Bolul cu tahini și cușcuș
30 min
Tartă cu ton și roșii
30 min