Hrișcă cu ciuperci
TM6 TM5 TM31

Hrișcă cu ciuperci

4.1 (9 ocen)

Składniki

  • 30 g alune de pădure fără coajă
  • 10 g frunze de pătrunjel proaspăt
  • 100 g șalote, tăiate jumătăți
  • 2 căței de usturoi
  • 20 g ulei de măsline
  • 250 g ciuperci proaspete, în amestec (de ex. gălbiori, hribi, Pleurotus), tăiate bucăți (2-3 cm)
    lub 250 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate bucăți (2-3 cm)
  • 60 g vin alb
  • 250 g hrișcă, clătită
  • 400 g apă
  • 1 ½ linguriță concentrat pastă de legume
    lub 1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l), fărâmițat
  • ½ linguriță sare
  • ¼ linguriță piper negru măcinat
  • 20 g unt
  • 50 g brânză Gorgonzola, dulce, tăiată bucăți

Wartości odżywcze
na 1 porție
Kalorie
1813.3 kJ / 433.4 kcal
Białko
14.8 g
Węglowodany
53.7 g
Tłuszcz
19.6 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Błonnik
8.7 g
Sód
448.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy