Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- aceite de oliva, para engrasar
- 410 g agua
-
5
g de levadura seca instantánea (ver tip)
lub 10 g de levadura fresca - 15 g azúcar
- 300 g harina de pan
- 35 g aceite de oliva
- 40 g aceituna negra deshuesada
- 1 cdita sal
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 6263 kJ / 1496 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 232 g
- Tłuszcz
- 44 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 11.8 g
- Sód
- 2404 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Strudel de manzana
1 Std. 45 Min
Pan pita
1 Std. 40 Min
Pan de pumate, aceitunas negras y romero
30 min
Pan de aceitunas
2h
Grissinos (Palitos de pan)
1h
Pan integral de semillas
2h 50 min
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2h 50 min
Pan de caja integral
1 Std. 40 Min
Pan integral con linaza
29 Std.
Pan integral
3h
Pan de centeno con masa madre
2h 50 min
Pan artesanal TM6
5h