Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- aceite de oliva, para engrasar
- 410 g agua
-
5
g de levadura seca instantánea (ver tip)
lub 10 g de levadura fresca - 15 g azúcar
- 300 g harina de pan
- 35 g aceite de oliva
- 40 g aceituna negra deshuesada
- 1 cdita sal
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 6263 kJ / 1496 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 232 g
- Tłuszcz
- 44 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 11.8 g
- Sód
- 2404 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panqué de nuez glaseado
1h 30min
Mermelada de chabacano y jengibre
1h
Tartas de nuez
1h
Pan de aceitunas
2h
Pan artesanal TM6
5h
Hogaza de vino tinto
15ωρ. 30 λεπτ.
Masa sablé
10min
Panqué de nuez glaseado
1h 30min
Pan de pumate, aceitunas negras y romero
30min
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2 godz. 50 min
Tarta de peras y almendra
1h 20min
Quiche de calabacitas y jamón de pierna
1h