Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- aceite vegetal, para engrasar
-
90
g de harina de trigo sarraceno
lub 90 g de harina de avena - 10 g de sal
- 2 cditas de polvo para hornear
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cdita de goma xantana
- 1 huevo
- 250 g de agua
- jitomates cherry, en mitades, para decorar
- de hojas de romero fresco, para decorar
- 1 yema de huevo, batida, para barnizar
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 3608.4 kJ / 862.4 kcal
- Białko
- 18.9 g
- Węglowodany
- 68.6 g
- Tłuszcz
- 59.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.2 g
- Błonnik
- 11.1 g
- Sód
- 4747.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de caja blanco
2h
Crepas (sin gluten)
1 Std. 20 Min
Claras batidas
5 Min
Limonada - Demo - presentadores
10 Min
Harina sin gluten para todo uso
5 Min
Baguette sin gluten
2h
Bagels sin gluten
1 Std. 50 Min
Pan de caja blanco
2h
Limonada
10 Min
Limonada
10 Min
Cookies de avellanas y almendras
30min
Humus
15 Min