Focaccia con romero y jitomates cherry

Focaccia con romero y jitomates cherry

4.6 8 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
1 pieza

Składniki

  • aceite vegetal para engrasar
  • 90 g de harina de trigo sarraceno
    90 g de harina de avena
  • 10 g de sal
  • 2 cditas de polvo para hornear
  • 50 g de aceite de oliva
  • 1 cdita de goma xantana
  • 1 huevo
  • 250 g de agua
  • jitomates cherry en mitades, para decorar
  • de hojas de romero fresco para decorar
  • 1 yema de huevo batida, para barnizar

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pieza

Sód 4747.8 mg
Białko 18.9 g
Kalorie 3608.4 kJ / 862.4 kcal
Tłuszcz 59.9 g
Błonnik 11.1 g
Tłuszcz nasycony 10.2 g
Węglowodany 68.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...