![Focaccia con romero y jitomates cherry Focaccia con romero y jitomates cherry](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7367e4c0ad00ca9188b7fa079ee28650/Derivates/2460e1fdaa7eb1e85045dc307585974886d14fcc.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- aceite vegetal, para engrasar
-
90
g de harina de trigo sarraceno
lub 90 g de harina de avena - 10 g de sal
- 2 cditas de polvo para hornear
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cdita de goma xantana
- 1 huevo
- 250 g de agua
- jitomates cherry, en mitades, para decorar
- de hojas de romero fresco, para decorar
- 1 yema de huevo, batida, para barnizar
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 3608.4 kJ / 862.4 kcal
- Białko
- 18.9 g
- Węglowodany
- 68.6 g
- Tłuszcz
- 59.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.2 g
- Błonnik
- 11.1 g
- Sód
- 4747.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Concentrado de caldo de verdura
50min
Pan de caja
2 Std. 30 Min
Humus
15 min
Harina sin gluten para todo uso
5 min
Panqué de calabaza sin gluten
2h 20min
Focaccia con queso de cabra, higos y cebolla caramelizada
2 godz.
Corona de Pascua de Challah con ajonjolí y huevo
Brak ocen
Brownies sin gluten
45 min
Panqué de plátano y cocoa
1h 45min
Focaccia - Demo presentadores
35min
Focaccia de papa y romero
1 godz. 40 min
Pan alemán sin gluten
3h