Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
80
g de aceitunas negras deshuesadas
lub 80 g de aceitunas verdes deshuesadas - 80 g de higos secos, en mitades
- 60 g de nuez de castilla, en mitades
- 2 ramitas de romero fresco, sólo las hojas
- 200 g de harina integral
- 450 g de harina de trigo
- 300 g de agua
-
42
g de levadura fresca
lub 15 g de levadura seca - 2 cditas de sal
- 100 g de aceite de oliva extra virgen
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 830.3 kJ / 198.5 kcal
- Białko
- 4.9 g
- Węglowodany
- 28.8 g
- Tłuszcz
- 7.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 3.1 g
- Sód
- 0.2 mg
Alternatywne przepisy
Panqué con semillas de amapola
1h
Pastel de pera
2h
Pan artesanal TM6
5 Std.
Pastel húmedo de chocolate
1 Std. 25 Min
Corona de brioche de crema de whisky TM6
5 Std.
Bizcocho de almendras
30min
Galletas de avena y pasas
50min
Masa sablé
10 min
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2u. 50min
Pan integral con linaza
29 godz.
Galletas con avena, almendra y chocolate blanco
50min
Pasta quebrada
5min