Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 gramů cibule, napůl
- 25 gramů čerstvého zázvoru (cca 2 cm)
- 20 gramů másla
- 500 gramů čerstvých hub (např. hlívy, ryzců nebo jiných hub s pevným masem), nahrubo nakrájených
- 250 gramů kokosového mléka
- 1 polévková lžíce kari
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 4 snítky čerstvého koriandru, jen lístky, nasekané
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 875.7 kJ / 209.3 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 13.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.5 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 308.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rizoto s houbami a špenátem
55 Min
Kari ze špičatého zelí
35 Min
Veganské brownies s batáty
1h
Kešu ořechy a zelenina s omáčkou z arašídového másla a rýží
45 Min
Veganská žampiónová masala s chilli a kurkumou
25 Min
Lilkové kari s kokosovým mlékem a arašídovým máslem
30 Min
Krémové kuřecí kari s květákovou rýží
30 Min
Lilkové ragú s cizrnou
45 Min
Indický čočkový dahl
30 Min
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30 Min
Květáková polévka s kari a mandlovým mlékem
40min
Extra výživná vegetariánská polévka
30 Min