Wersje kompatybilne
Crema fredda di albicocche e caprino con prosciutto croccante
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di albicocche, la polpa a pezzi
- 30 g di vino bianco
- 40 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 150 g di caprino
- 1 cucchiaino di sale
- 40 g di prosciutto crudo a listarelle
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 243.9 kJ / 58.3 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 7.7 g
- Tłuszcz
- 1.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 270.5 mg
Alternatywne przepisy
Riso basmati mango e gamberi
45min
Macedonia calda di mele con zabaione alla cannella
30 Min
Scaloppine di maiale con salsa alle ciliegie
30 Min
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2 Std.
Insalata di salmone con dressing al mango
45min
Semifreddo al lime (senza lattosio)
2 Std. 30 Min
Farfalle al pesto di frutta secca e caprino
30 Min
Succo detox al pompelmo, mela e lamponi (TM6)
15 Min
Aperitivo alcolico alla papaya
30 Min
Tranci di pesce spada con salsa all'ananas
1 Std. 20 Min
Bocconcini di maiale yogurt e frutta secca
1 Std. 20 Min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30 Min