南瓜鹹派

南瓜鹹派

4.9 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
4 人份

Składniki

鹹派皮
  • 奶油 (冷藏),切小丁,多備一些刷油用
    70 克
  • 低筋麵粉 ,多備一些撒粉用
    140 克
  • 1 顆
  • 1 小撮
  • 冰水
    35 克
內餡
  • 培根片 ,切粗條(寬約2公分)
    80 克
  • 500 克
  • 南瓜 ,去皮,去籽,切薄片
    230 克
  • 洋蔥 ,切塊(約3公分)
    60 克
  • 奶油 ,切小塊
    20 克
  • 菠菜葉 ,切段(約3公分)
    50 克
  • ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
組合
  • 2 顆
  • 牛奶
    60 克
  • 鮮奶油
    60 克
  • 帕瑪森起士粉
    30 克
  • 牛蕃茄 ,切薄片
    ½ 顆
  • 比薩起士絲
    80 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 641.2 kcal / 2680.1 kJ
Białko 21.7 g
Tłuszcz 43.4 g
Węglowodany 42.3 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 240.7 g
Sód 613.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...