Urządzenia i Akcesoria
Vegan Peynir Sosu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 porsiyon
Składniki
-
su800 g
-
patates parçalara bölünmüş (2-3 cm)250 g
-
havuç dilimlenmiş (1 cm)120 g
-
soğan parçalara bölünmüş (2-3 cm)70 g
-
diş sarımsak2 - 3
-
besin mayası3 yk
-
çiğ kaju fıstığı80 g
-
limon suyu1 yk
-
hardal2 tk
-
tuz1 tk
-
karabiber¼ tk
-
toz tatlı kırmızı biber1 tk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsiyon
Białko
6 g
Kalorie
585 kJ /
140 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan Tarifler
20 Przepisów
Turcja
Turcja
Może spodoba Ci się również...
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 min
Vejeteryan Köfteler
1 godz. 10 min
Fırında Fas Usulü Balık Tajin ve Hurmalı Kuskus
1 godz. 15 min
Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi
30 min
Yasemin Pirinci Pilavı
35 min
Vegan Çedar Peyniri
3 godz. 10 min
Kepekli Pirinç Salatası
40 min
Vegan Burger
1 godz. 10 min
Kırmızı Biberli ve Elmalı Dip
35 min
Haşlanmış Pirinç
25 min
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1 godz. 25 min
Humus
1 godz.