Chocolate con picatostes (Focaccia con dip de morcilla)

Chocolate con picatostes (Focaccia con dip de morcilla)

4.0 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
10 raciones

Składniki

Focaccia
  • 190 g de agua
  • 80 g de aceite de oliva
  • 5 g de miel
  • 15 g de sal
  • 320 g de harina de fuerza
  • 50 g de cubitos de hielo
  • 15 g de levadura prensada fresca desmenuzada
Crema de morcilla
  • 20 g de aceite de oliva
  • 200 - 300 g de cebolla en octavos
    200 - 300 g cebolla roja, en octavos
  • 50 g de vino tinto
  • 250 g de morcilla de cebolla pelada y en trozos
  • 100 g de caldo de carne
  • 1 pellizco de comino molido

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 762.1 mg
Białko 6.5 g
Kalorie 1214 kJ / 290 kcal
Tłuszcz 17.9 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 4.4 g
Węglowodany 25.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...