![Batido Selva Negra Batido Selva Negra](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5df4a12c-6c11-4fff-b9b3-191fff3e02f6/Derivates/014e4849-c042-4284-a0d3-6d4e31249ae4.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de guindas en almíbar (reserve 4 para decorar)
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 30 g de azúcar
- 100 g de guindas en almíbar
- 350 g de helado de chocolate
- 100 g de leche
- 50 g de pepitas de chocolate
- Wartości odżywcze
- na 1 vaso
- Kalorie
- 2831 kJ / 677 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 66.2 g
- Tłuszcz
- 43.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 27 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 123.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Café dalgona irlandés
10min
Cóctel de nieve
15min
Menú: Pan vienés. Ratatouille. Petits fours para dos
1h 15min
Enciende la magia
1 godz.
Roscón tres chocolates
4 godz. 15 min
Tarta bol de frutos rojos
1ч. 20 мин.
Leche caliente al caramelo
50 мин.
Paletas cheesecake tres chocolates
3ч.
Batido de cerveza
5min
Fresas con granizado de naranja y yogur
15min
Postre de yogur con mora y granola de frutos secos
15min
Batido de crema de cacao y avellanas
10min