Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de guindas en almíbar (reserve 4 para decorar)
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 30 g de azúcar
- 100 g de guindas en almíbar
- 350 g de helado de chocolate
- 100 g de leche
- 50 g de pepitas de chocolate
- Wartości odżywcze
- na 1 vaso
- Kalorie
- 2831 kJ / 677 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 66.2 g
- Tłuszcz
- 43.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 27 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 123.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Batido de chocolate
5min
Batido de crema de cacao y avellanas
10 dk
Batido de cheesecake y fresas
40min
Brownie 5 chocolates
2h 35min
Palomitas de caramelo
40min
Batido de caramelo salado
20min
Bizcochitos con baño de chocolate rosa
1 godz. 30 min
Batido de pera y helado de chocolate
5min
Batido de toffee y plátano
15 min
Natillas de chocolate blanco con nata de cítricos
1 Std. 25 Min
Smoothie de chocolate y ciruelas pasas
5min
Batido de brownie de chocolate
35min