Urządzenia i Akcesoria
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
potatoes cut in pieces (3-4 cm)800 g
-
6 white fish fillets, (any type of white fish, 120-200 g each)hake steak (120-200 g each)6
-
salt adjust to taste2 tsp
-
onion cut in halves150 g
-
garlic clove1
-
carrot cut in pieces100 g
-
cold pressed olive oil plus extra for greasing30 g
-
white wine (opcjonalnie)50 g
-
tomatoes cut in pieces400 g
-
ground black pepper½ tsp
-
water100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
821 mg
Białko
33 g
Kalorie
1268 kJ /
302 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1 godz. 15 min
Blue Mussels with Herbed Cream Sauce
30 min
Stir Fried Whole Fish
20 min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30 min
Garlic, olive oil and chilli spaghetti
30 min
Lemon chicken
50 min
Steamed Chicken with Chilli Sauce
30 min
Stir-Fried Beef with Caponata
45 min
Steamed Pepper Chicken
1 godz. 45 min
Collagen Soup Broth
8 godz. 25 min