Urządzenia i Akcesoria
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
potatoes cut in pieces (3-4 cm)800 g
-
6 white fish fillets, (any type of white fish, 120-200 g each)hake steak (120-200 g each)6
-
salt adjust to taste2 tsp
-
onion cut in halves150 g
-
garlic clove1
-
carrot cut in pieces100 g
-
cold pressed olive oil plus extra for greasing30 g
-
white wine (opcjonalnie)50 g
-
tomatoes cut in pieces400 g
-
ground black pepper½ tsp
-
water100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
821 mg
Białko
33 g
Kalorie
1268 kJ /
302 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Miso soup, Sake seafood with rice
1 godz. 5 min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35 min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 godz.
Sautéed prawns
15 min
Spicy sea bass (samke harra)
50 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55 min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 godz. 15 min
Summer seafood soup
45 min
Lemon Chicken
25 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Ginger Sesame Oil Chicken
25 min