Brownie de batata-doce

Brownie de batata-doce

4.5 35 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz. 55 min
14 doses

Składniki

Chantilly de coco
  • leite de coco
    400 g
  • xarope de agave
    10 g
Bolo
  • Manteiga q.b. p/ untar
    margarina vegetal, q.b. p/ untar
  • trigo sarraceno
    70 g
  • amêndoa s/ pele
    150 g
  • água
    1200 g
  • batata-doce cortada em pedaços
    500 g
  • tâmaras s/ caroço
    300 g
  • chocolate preto (50% cacau) partido em pedaços
    130 g
  • óleo de coco
    30 g
  • bebida de arroz
    60 g
  • cacau em pó
    2 c. sopa de
  • fermento p/ bolos
    1 c. chá de
  • sal
    1 pitada de

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 306.9 kcal / 1284 kJ
Białko 5.5 g
Tłuszcz 16.1 g
Węglowodany 36 g
Błonnik 5.4 g
Tłuszcz nasycony 8.7 g
Sód 69.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...