Crema de verduras

Crema de verduras

4.7 38 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
12 raciones

Składniki

  • 50 g de aceite de oliva
  • 250 g de cebolla en cuartos
  • 1600 g verduras variadas (p.ej. calabacín, zanahoria, calabaza, batatas, apio, nabo, guisantes) en trozos
  • 2 pastillas de caldo de verduras desmenuzadas
  • 1600 g de agua
  • 2 cucharaditas de sal

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 293.6 mg
Białko 3.3 g
Kalorie 479 kJ / 114 kcal
Tłuszcz 4.6 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...