Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de aceite de oliva
- 250 g de cebolla en cuartos
- 1600 g de verduras variadas (p.ej. calabacín, zanahoria, calabaza, batatas, apio, nabo, guisantes) en trozos
- 2 pastillas de caldo de verduras desmenuzadas
- 1600 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 479 kJ / 114 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 4.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 293.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de calabacín
35 Min
Crema de verduras y ortigas con granola
1h 15min
Crema de zanahoria y apio con aceite de hierbas
45 Min
Lentejas estofadas
3hod.
Sopa francesa de cebolla
1h
Crema de patata y puerro con carne (ternera y vegetariana)
45 Min
Menú: Crema de champiñones. Pimientos rellenos y arroz integral en salsa de tomate
1h 20min
Crema verde con ojos ¡¡¡espeluznante!!!
30 Min
Crema de brócoli con gorgonzola y picatostes crujientes
1h
Crema de calabaza y manzanas al curry
40min
Lasaña 3.0
1h 30min
Lentejas pardinas con compango
2h 50 min