Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 folhas de gelatina neutra cortadas em pedaços
- 150 g avelãs torradas
- 4 ovos
- 300 g leite
- 380 g açúcar
- 400 g natas c/ 35% de gordura bem frias (ver dicas)
- 100 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 200 g framboesas
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 2421.5 kJ / 578.7 kcal
- Białko
- 12.3 g
- Węglowodany
- 57.4 g
- Tłuszcz
- 35.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.5 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 101.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bolo de bolachas e chocolate sem glúten
35 min
Cannoli com creme de café
2 godz. 20 min
Cheesecake de chocolate a vapor
1h
Uma emoção verde
15 Min
Sopa asiática com frango
1 godz. 10 min
Mousse de meloa e hortelã
4h 15min
Sopa cremosa de cogumelos
20 min
Guisado de porco com puré de batata
9 Std.
Triffle de maçã, mascarpone e caramelo
4h
Caril de frango Cape Malay
1h
Creme de espargos com bacalhau
Brak ocen
Risoto de vinho tinto e cogumelos
35 min