Espuma de queijo e goiaba

Espuma de queijo e goiaba

5.0 1 ocena
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 9 godz.
6 doses

Składniki

Sorvete de goiaba
  • polpa de goiaba
    1000 g
  • água
    375 g
  • açúcar
    400 g
  • limas só o sumo
    10
Espuma de queijo
  • folhas de gelatina neutra
    3
  • Água q.b. p/ hidratar
  • natas
    250 g
  • leite
    250 g
  • queijo da Ilha de São Jorge, cortado em pedaços pequenos
    50 g
  • queijo-creme
    20 g
  • queijo mascarpone
    150 g
  • açúcar
    250 g
  • gemas de ovo
    250 g
Coulis de goiaba
  • polpa de goiaba
    250 g
  • goiabada
    125 g
  • lima só o sumo
    1

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 1064.4 kcal / 4453.3 kJ
Białko 14.3 g
Tłuszcz 39.9 g
Węglowodany 169 g
Błonnik 15.2 g
Tłuszcz nasycony 21.3 g
Sód 242.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...