Wersje kompatybilne
Těstoviny s citrónovým pestem, hráškem a fazolkami - z jednoho hrnce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 citrón, bio
- 1 stroužek česneku, napůl
- 1 svazek petržele, čerstvé, otrhané lístky, jemné stonky na kousky
- 1 svazek bazalky, čerstvé, otrhané lístky, jemné stonky na kousky
- 40 gramů parmazánu, na kousky
- 30 - 35 gramů piniových oříšků (viz Tip)
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ - ½ čajové lžičky pepře, čerstvě umletého
- 40 gramů extra panenského olivového oleje
- 200 gramů hrášku, zeleného, mraženého
- 200 gramů zelených fazolových lusků, mražených
- 700 gramů vody
-
3 - 4
čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
lub 1 ½ zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 300 gramů těstovin, krátkých
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2104 kJ / 502 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 61 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rizoto s kari a mrkví
30 min
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40 min
Špenátové rizoto
30 min
Gnocchi s avokádem
20 min
Brokolice s těstovinami a ančovičkami
25 min
Bylinkové noky, divoké houby, hrášek a omáčka z vyzrálého sýra
1 godz.
Farfalle v italských barvách
30 min
Papriková omeleta s kukuřično-rajčatovou salsou
40 min
Houbové quinotto
30 min
Rizoto z divoké rýže a quinoy s brokolicí
55min
Pečená rýže s cuketou a sýrem
50min
Bramborovo mandlové placky s fazolemi a rajčatovou omáčkou
50min