Risotto con beicon y manzana

Risotto con beicon y manzana

3.3 176 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 ración

Składniki

  • 40 g de queso parmesano en trozos
  • 30 g de cebolla en trozos
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra
  • 320 g de arroz de grano redondo (ver sugerencia)
  • 180 g de manzana (sin piel ni semillas) en dados de 1 cm
  • 820 g de agua
  • 1 cucharadita sal
  • 80 g de beicon en tiras

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 670 mg
Białko 13 g
Kalorie 1861 kJ / 445 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 67 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...