Salade de pommes de terre aux légumes fermentés

Salade de pommes de terre aux légumes fermentés

3.0 2 oceny
Przygotowanie 20 godz.
Czas całkowity 93 godz.
4 portions

Składniki

Les bâtonnets de légumes fermentés
  • de légumes variés types carottes, céleri, chou-rave et radis rouge
    600 g
  • de sel
    15 g
  • d'eau
    750 g
  • de graines de moutarde (opcjonalnie)
    1 c. à café
    1 c. à café de graines de fenouil
La salade de pommes de terre
  • de persil frais effeuillés
    3 brins
  • d'eau
    500 g
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • de pommes de terre à chair ferme coupé en morceaux (3 cm)
    750 g
  • d'oignon coupé en quartiers
    30 g
  • de moutarde
    1 c. à café
  • d'huile d'olive
    30 g
    30 g de mayonnaise
  • de vinaigre
    30 g
  • de poivre moulu
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 272.5 kcal / 1140.1 kJ
Białko 6.9 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 44.4 g
Błonnik 7.8 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Sód 1447.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...