Salade de pommes de terre aux légumes fermentés

Salade de pommes de terre aux légumes fermentés

3.0 2 oceny
Przygotowanie 20 godz.
Czas całkowity 93 godz.
4 portions

Składniki

Les bâtonnets de légumes fermentés
  • 600 g de légumes variés types carottes, céleri, chou-rave et radis rouge
  • 15 g de sel
  • 750 g d'eau
  • 1 c. à café de graines de moutarde (opcjonalnie)
    1 c. à café de graines de fenouil
La salade de pommes de terre
  • 3 brins de persil frais effeuillés
  • 500 g d'eau
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 750 g de pommes de terre à chair ferme coupé en morceaux (3 cm)
  • 30 g d'oignon coupé en quartiers
  • 1 c. à café de moutarde
  • 30 g d'huile d'olive
    30 g de mayonnaise
  • 30 g de vinaigre
  • 2 pincées de poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1447.8 mg
Białko 6.9 g
Kalorie 1140.1 kJ / 272.5 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 7.8 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Węglowodany 44.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...