Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Composta di mele
- 15 g di burro
- 70 g di pancetta a cubetti
- 250 g di mele a tocchetti
- 1 - 2 pizzichi di peperoncino secco piccante
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaio di aceto
Pancia di maiale sottovuoto
- 600 g di pancia di maiale disossata con la pelle
- 30 g di olio di semi di girasole
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1400 g di acqua (vedere consigli)
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1394.3 kJ / 333.3 kcal
- Białko
- 32.6 g
- Węglowodany
- 11.5 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.1 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 1070.5 mg
Alternatywne przepisy
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20 min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Contorno di patate sauté sottovuoto
2u.
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min
Bistecca Sottovuoto
1h 10min
Capesante sottovuoto in salsa di burro e limone
1h 10min
Brisket di manzo sottovuoto
12h 25min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3u. 45min
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1u. 20min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3h
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5 godz. 30 min
Roastbeef Sottovuoto
5 godz. 30 min