Pancia di maiale con composta di mele

Pancia di maiale con composta di mele

4.4 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

Composta di mele
  • 15 g di burro
  • 70 g di pancetta a cubetti
  • 250 g di mele a tocchetti
  • 1 - 2 pizzichi di peperoncino secco piccante
  • 1000 g di acqua
  • 1 cucchiaio di aceto
Pancia di maiale sottovuoto
  • 600 g di pancia di maiale disossata con la pelle
  • 30 g olio di semi di girasole
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 1400 g di acqua (vedere consigli)
  • 30 g di succo di limone

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1070.5 mg
Białko 32.6 g
Kalorie 1394.3 kJ / 333.3 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 6.1 g
Węglowodany 11.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...