Urządzenia i Akcesoria
Crawfish Toast with English Pea Ricotta and Wild Mushroom Brandy Butter
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
10 portions
Składniki
-
prosciutto sliced4 oz
Wild Mushroom Brandy Butter
-
dried wild mushrooms1 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter diced, divided8 oz
-
brandy1 oz
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
Crawfish Toast with English Pea Ricotta
-
water15 oz
-
English peas, fresh, shelled10 oz
-
ricotta cheese12 oz
-
salt1 tsp
-
white pepper⅛ tsp
-
unsalted butter2 oz
-
Creole seasoning (see Tip)2 tbsp
-
crawfish meat, raw, peeled16 oz
-
ciabatta bread10 slices
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
824 mg
Białko
16 g
Kalorie
1699 kJ /
406 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheese Biscuits
20 min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Brak ocen
Layered Mexican Dip
25 min
Creamy Turmeric Ginger Lemonade
5 min
Guava Paste Cookies
45 min
Japanese Cheesecake (Anna)
6 godz. 15 min
Strawberry Kiwi Smoothie
5 min
Chicken Mole
50 min
Sopapilla
1 godz. 10 min
Mac and Cheese Muffins
1 godz. 5 min
Cantaloupe Seed Horchata
5 min
Champurrado
20 min