Wersje kompatybilne
Crawfish Toast with English Pea Ricotta and Wild Mushroom Brandy Butter
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 oz prosciutto, sliced
Wild Mushroom Brandy Butter
- 1 oz dried wild mushrooms
- 1 garlic clove
- 8 oz unsalted butter, diced, divided
- 1 oz brandy
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
Crawfish Toast with English Pea Ricotta
- 15 oz water
- 10 oz English peas, fresh, shelled
- 12 oz ricotta cheese
- 1 tsp salt
- ⅛ tsp white pepper
- 2 oz unsalted butter
- 2 tbsp Creole seasoning (see Tip)
- 16 oz crawfish meat, raw, peeled
- 10 slices ciabatta bread
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1699 kJ / 406 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Tłuszcz nasycony
- 18 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 824 mg
Alternatywne przepisy
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 godz. 40 min
Mexican Creamed Corn
30 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Black Tahini Banana Bread
1h 20min
King Cake
4h 45min
Lemon Curd
20 Min
Pumpkin Pie Bread
1h 20min
Pomegranate Glazed Stuffed Beef Tenderloin
1 Std. 45 Min
Praline Pecans
4h 20min
Garlic Shrimp and Grits
1 Std. 10 Min
Ceviche
1 Std. 10 Min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40min