
Wersje kompatybilne
Crawfish Toast with English Pea Ricotta and Wild Mushroom Brandy Butter
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 oz prosciutto sliced
Wild Mushroom Brandy Butter
- 1 oz dried wild mushrooms
- 1 garlic clove
- 8 oz unsalted butter diced, divided
- 1 oz brandy
- ½ - 1 tsp salt to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper to taste
Crawfish Toast with English Pea Ricotta
- 15 oz water
- 10 oz English peas, fresh, shelled
- 12 oz ricotta cheese
- 1 tsp salt
- ⅛ tsp white pepper
- 2 oz unsalted butter
- 2 tbsp Creole seasoning (see Tip)
- 16 oz crawfish meat, raw, peeled
- 10 slices ciabatta bread
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 406 kcal / 1699 kJ
- Białko
- 16 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Węglowodany
- 19 g
- Błonnik
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 18 g
- Sód
- 824 mg