Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 猪肉碎
- ½ 茶匙 糖
- 1 小撮 白胡椒粉, 调味用
- 20 克 天津冬菜 ,浸泡5分钟
- 1 茶匙 麻油
- 3 汤匙 水
- 4 个 蛋
- 1 小撮 盐 ,适量调味
- 1400 克 水
- 200 克 白米 (长粒米),洗净
- 80 克 四季豆 ,去梗
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1414 kJ / 338 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 0.7 g