Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 姜 ,切片
- 15 克 黑芝麻油
- 15 克 菜籽油
- 500 克 鸡腿 ,带皮的,带骨切5厘米大块
- 500 克 米酒
- 500 克 水
- 2 茶匙 盐
- 1 茶匙 糖
- 15 克 枸杞
- 200 克 面线 ,干的
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2333.5 kJ / 558.3 kcal
- Białko
- 34.3 g
- Węglowodany
- 68.9 g
- Tłuszcz
- 17.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 1656.9 mg