Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1300 克 水
- 50 克 洋葱 ,切块
- 120 克 番茄 ,切块
- 30 克 江鱼仔 ,洗净
- 250 克 全鸡腿 (约1个全鸡腿),带皮,去骨,切丁(1公分)
- 150 克 马铃薯 ,切丁(1公分)
- 50 克 红萝卜 ,切丁(1公分)
- 150 克 通心粉
- 2 茶匙 鸡精粉 ,适量调味
- 1 小撮 白胡椒粉 ,适量调味
- 1 小支 青葱 ,切葱花,装饰用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 883 kJ / 211 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 2 g