Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di pane raffermo a pezzi
- 100 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 4 uova
- 140 g di olio di semi di girasole
- 120 g di zucchero di canna integrale
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 8 g di lievito in polvere per dolci (0.5 bustina)
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1547.1 kJ / 370.1 kcal
- Białko
- 7.6 g
- Węglowodany
- 29.8 g
- Tłuszcz
- 26.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.7 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 0.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torta ciosota radicchio e carote
1 Std.
Biscotti cioccolato e nocciole
35 Min
Torta di carote e nocciole alla farina di farro
1 Std.
Mostarda di mele
1 Std.
Ghirlanda di panettone
6h
Biscotti morbidi alle pere e frutta secca
45 Min
Scones al farro e crema allo yogurt greco con frutti di bosco
40 Min
Biscotti croccanti di riso
1 godz. 15 min
Plumcake cioccolato e yogurt alla banana
1 Std.
Biscotto gelato miele e yogurt
3h
Torta soffice ai fichi
1h 30 min
Torta di carote con farina di riso
1 Std.