Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Lievitino
- 150 g di farina tipo 0
- 150 g di kefir bianco
- 5 g di miele
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Focaccia
- 450 g di farina tipo 0
- 520 g di acqua
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di succo di limone
- fiocchi di sale Maldon, a piacere (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1110 kJ / 265.3 kcal
- Białko
- 7.4 g
- Węglowodany
- 42.1 g
- Tłuszcz
- 7.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 484.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane alla birra (TM6)
4h
Pane contadino ai cereali
7ωρ.
Melanzane al miso sottovuoto
2h 45min
Pane integrale
3h 15min
Crema ai frutti rossi
20 min
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4h
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15 Std. 30 Min
Pane di kamut e farro
4h
Filone di segale
4h
Pane bianco
3h
Focaccia di semola
6u. 40min
Pane senza lievito
19h