Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 黄豆
- 温水 ,浸泡用
- 1150 克 冷水
- 60 - 85 克 糖 ,调味用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 674 kJ / 161 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 3 mg