Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 个 蒜瓣 ,无需剥皮
- 10 克 食油
- 300 克 新鲜四季豆 ,对角切开
- 50 克 红萝卜 ,切成薄片
- 15 克 酱青 ,适量调味
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1204 kJ / 288 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 19 g
- Sód
- 157 mg