Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 255 g de harina de trigo
- 30 g de cocoa en polvo
- 15 g polvo para hornear
- 170 g de frambuesas, frescas o congeladas
- 290 g de azúcar refinada
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 9 huevos
-
100
g de azúcar invertido
lub 100 g de miel de abeja - 260 g de chocolate amargo
- 200 g de mantequilla, en cubos, a temperatura ambiente
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1627 kJ / 387 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 11 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 162 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panqué de plátano
2j 15 menit
Galletas de jengibre
1h 30min
Galletas glaseadas
1h 30min
Garibaldis de chocolate
50 min
Pastel arcoiris
2h
Scones de mí para tí
30 min
Galletas con chispas de chocolate
1h
Panqué de vainilla
2 godz. 40 min
Pastel de chocolate
45 min
Galletas con chispas de chocolate
50 min
Panqué de plátano con chocolate
1h
Pastel triple chocolate en capas
2h 30 min