![Panqué de zanahoria y coco sin gluten Panqué de zanahoria y coco sin gluten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4DF75D7F-FAB0-485B-AB3D-47A72D9CC3F6/Derivates/ED737B54-49FA-4826-8126-D7E600C0D4E0.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Harina de coco
- 1 pieza de coco, entero, solamente la pulpa en cubos medianos
Panqué
- 200 g de almendras
- 300 g de zanahoria, en trozos
- 2 huevos
- 1 cdita de vainilla
- 160 g de miel de agave
- 1 cdita de polvo para hornear
- 1 cdita de canela en polvo
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2218 kJ / 528 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 44 g
- Błonnik
- 11 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panqué de chocolate low carb
50 Min
Canastitas de avena con frutas
45 Min
Pan de caja low carb
2h
Pan de plátano y chocolate
1 Std. 20 Min
Bizcocho de guayaba y coco, vegano y sin gluten
10 min
Panquecitos de calabaza de castilla (sin gluten)
1 Std.
Pastel de coco sin harina
35 min
Base para pay sin gluten
15 Min
Pastel de chocolate sin gluten
40 Min
Panqué de plátano (vegano y sin gluten)
1 Std. 30 Min
Panqué de zanahoria
1 Std.
Pastel de zanahoria sin harina
20 Min