Urządzenia i Akcesoria
Pasta fresca de jitomate
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
1 porción
Składniki
-
2 cucharadas de puré de tomate
-
2 huevos
-
230 g de harina
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
35 g
Kalorie
4120 kJ /
981 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
179 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LOS SABORES DE ITALIA
57 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pico de gallo
5 min
Queso Parmesano rallado
5 min
Claras batidas
5 min
Masa para pasta fresca
1 godz.
Aderezo de jengibre y naranja
5 min
Dumplings de camarón (Xia jiao)
1 godz. 15 min
Lentejas
1 godz. 30 min
Ajillo de chipotle y guajillo
10 min
Risotto de calabacitas y espárragos
45 min
Salsa bechamel
15 min
Salsa pesto
10 min
Mayonesa
5 min