Urządzenia i Akcesoria
Pasta fresca de jitomate
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
1 porción
Składniki
-
2 cucharadas de puré de tomate
-
2 huevos
-
230 g de harina
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
35 g
Kalorie
4120 kJ /
981 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
179 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LOS SABORES DE ITALIA
57 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Buñuelos de rodilla
2 godz.
Arroz rojo con verduras de verano y queso feta
45 min
Pan vegetariano con gravy
1 godz. 20 min
Echalots dorados 250 g
25 min
Crema de verduras
20 min
Croquetas de atún
40 min
Salsa cremosa de perejil
35 min
Mole de huitlacoche
20 min
Crema de espinaca
25 min
Salsa borracha
15 min
Salsa roja de chile habanero
10 min
Hamburguesas
40 min