Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ganache
- 120 g de chocolate amargo (70% cacao), en trozos
- 110 g de crema (min 30% de grasa)
- 25 g de mantequilla, a temperatura ambiente
Macarrones
- 250 g de azúcar
- 140 g de almendras peladas
- 20 g de maicena
- 15 g de cocoa en polvo
- 110 g de claras de huevo de 3 huevos, separadas de las yemas un día antes, o descongeladas
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 334 kJ / 80 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Churros de la esquina
40min
Pizza - Demo - presentadores
30min
Macarrones con merengue suizo
1h 10min
Chocolatines
4h 30 min
Pastel arcoiris
2h
Cake pops
2h 15min
Pizza Margarita
2h 10min
Pastel de chocolate con avellanas
2u. 40min
Mil hojas con crema de queso y duraznos
1h 15 min
Nido de chocolate con huevos de Pascua
Keine Bewertungen
Merenguitos
1h 20 min
Besos de novia
1h