
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 bouquet de feuilles de persil frais
- 200 g d'oignon coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- ½ piment épépiné, émincé très finement (opcjonalnie)
- 8 filets de dorade grise
- 30 g d'huile d'olive
- 100 g de concentré de tomate
- 500 g d'eau
- 1 c. à café de fumet de poisson maison
- 1 cube de bouillon de légumes
- 300 g de carottes coupées en tronçons
- 150 g de navets détaillés en cubes
- 300 g de patate douce détaillée en cubes
- 300 g de chou finement émincé
- 180 g de poivron rouge taillé en lanières
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 491.3 kcal / 2060.8 kJ
- Białko
- 47.3 g
- Tłuszcz
- 19.5 g
- Węglowodany
- 25.5 g
- Błonnik
- 9.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.5 g
- Sód
- 703.5 mg