Thieboudienne de poisson

Thieboudienne de poisson

2.4 47 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • de feuilles de persil frais
    1 bouquet
  • d'oignon coupé en deux
    200 g
  • d'ail
    2 gousses
  • piment (opcjonalnie) épépiné, émincé très finement
    ½
  • filets de dorade grise
    8
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de concentré de tomate
    100 g
  • d'eau
    500 g
  • de fumet de poisson maison
    1 c. à café
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • de carottes coupées en tronçons
    300 g
  • de navets détaillés en cubes
    150 g
  • de patate douce détaillée en cubes
    300 g
  • de chou finement émincé
    300 g
  • de poivron rouge taillé en lanières
    180 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 491.3 kcal / 2060.8 kJ
Białko 47.3 g
Tłuszcz 19.5 g
Węglowodany 25.5 g
Błonnik 9.8 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Sód 703.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...