Thieboudienne de poisson

Thieboudienne de poisson

2.4 47 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 1 bouquet de feuilles de persil frais
  • 200 g d'oignon coupé en deux
  • 2 gousses d'ail
  • ½ piment (opcjonalnie) épépiné, émincé très finement
  • 8 filets de dorade grise
  • 30 g d'huile d'olive
  • 100 g de concentré de tomate
  • 500 g d'eau
  • 1 c. à café de fumet de poisson maison
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 300 g de carottes coupées en tronçons
  • 150 g de navets détaillés en cubes
  • 300 g de patate douce détaillée en cubes
  • 300 g de chou finement émincé
  • 180 g de poivron rouge taillé en lanières

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 703.5 mg
Białko 47.3 g
Kalorie 2060.8 kJ / 491.3 kcal
Tłuszcz 19.5 g
Błonnik 9.8 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Węglowodany 25.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...