Fondue de livarot aux pois chiches et cacao amer

Fondue de livarot aux pois chiches et cacao amer

3.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g
  • de fromage type livarot, coupé en morceaux
    150 g
  • de pois chiches en conserve égouttés
    300 g
  • de roquette
    80 g
  • tomates coupées en quartiers
    4
  • de cacao en poudre non sucré (opcjonalnie)
    4 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 313.3 kcal / 1305.8 kJ
Białko 16.3 g
Tłuszcz 19.5 g
Węglowodany 16.3 g
Błonnik 5.8 g
Tłuszcz nasycony 11.5 g
Sód 405.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...