Fondue de livarot aux pois chiches et cacao amer
TM6 TM5 TM31

Fondue de livarot aux pois chiches et cacao amer

3.5 (2 oceny)

Składniki

  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 150 g de fromage, type livarot, coupé en morceaux
  • 300 g de pois chiches en conserve égouttés
  • 80 g de roquette
  • 4 tomates, coupées en quartiers
  • 4 pincées de cacao en poudre non sucré (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1305.8 kJ / 313.3 kcal
Białko
16.3 g
Węglowodany
16.3 g
Tłuszcz
19.5 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Błonnik
5.8 g
Sód
405.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy