Wersje kompatybilne
Fondue de livarot aux pois chiches et cacao amer
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de fromage, type livarot, coupé en morceaux
- 300 g de pois chiches en conserve égouttés
- 80 g de roquette
- 4 tomates, coupées en quartiers
- 4 pincées de cacao en poudre non sucré
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1305.8 kJ / 313.3 kcal
- Białko
- 16.3 g
- Węglowodany
- 16.3 g
- Tłuszcz
- 19.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.5 g
- Błonnik
- 5.8 g
- Sód
- 405.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sorbet pomme-cidre, sablé breton, sirop au miel et crème chantilly
5h
Crêpes tout chocolat
35 Min
Taboulé d'orge rose à la pistache
40 min
Minifocaccias noires fantaisies
2h 15 min
Sauce café-crème
35 Min
Tagliatelle au pesto de pistaches et citron
20 min
Granité fraise-coquelicot
3sa
Tartine de croissant avec sauce caramel et chantilly
12 Std. 30 Min
Sandwich crème d'artichaut et œuf dur
25 min
Mocktail mangue, ananas, banane et boisson à l'amande
15min
Pavlova végétalienne
3sa
Crêpe à la compote d'ananas au rhum
45 Min