
Urządzenia i Akcesoria
Fondue de livarot aux pois chiches et cacao amer
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
de crème liquide 30-40% m.g.100 g
-
de fromage type livarot, coupé en morceaux150 g
-
de pois chiches en conserve égouttés300 g
-
de roquette80 g
-
tomates coupées en quartiers4
-
de cacao en poudre non sucré (opcjonalnie)4 pincées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
313.3 kcal /
1305.8 kJ
Białko
16.3 g
Tłuszcz
19.5 g
Węglowodany
16.3 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Sód
405.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°27
36 Przepisów
Francja
Francja