![Pan árabe de comino Pan árabe de comino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2E116903-21B7-43DB-A636-FEFE140911EA/Derivates/42F09158-DA7A-4D2E-9136-AC95636858CC.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 cucharadita de aceite de oliva
- 1 cucharadita de levadura seca instantánea
- 1 cucharadita de azúcar
- 270 g de agua
- 450 g de harina
- 1 ¼ cditas de sal fina
- ¼ cucharadita de comino en polvo
- ¼ cucharadita de ajo en polvo
- 1 pizca de pimienta negra recién molida
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 441 kJ / 105 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan pita
1 godz. 40 min
Focaccia de romero y jitomate deshidratado
1h 20min
Pan de brioche
5h
Bagels
2 Std.
Pan plano libanés
3h 20min
Pan pita
1 godz. 50 min
Focaccia - Demo presentadores
35min
Pasta fresca de espinacas
25 menit
Pasta fresca básica
25 menit
Gnocchis de papa
50min
Ravioles de espinaca y requesón
40min
Masa para pasta fresca
1j